Συμπυκνωμένο πρωτεΐνη σόγιας
Το VEGACON 70 είναι μια πλήρης πρωτεΐνη σόγιας, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO). Μέσω μιας ειδικής διαδικασίας, αφαιρούνται οι αδιάλυτες υδατάνθρακες. Το VEGACON 70 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και υποστηρίζει την πέψη της πρωτεΐνης.
Το VEGACON 70 χρησιμοποιείται για κρέατα και αλλαντικά, ζυμαρικά, χορτοφαγικά έτοιμα γεύματα, σάλτσες και βρεφικές τροφές. Σε διαιτητικά τρόφιμα και διαιτητικά ροφήματα, χρησιμοποιείται για την εμπλουτισμένη πρωτεΐνη.
Το VEGACON 70 έχει ιδιότητες γαλακτωματοποίησης, σταθεροποίησης και διακρίνεται για την υψηλή του ικανότητα δέσμευσης λιπαρών. Βελτιώνει τη δομή, παρατείνει τη διάρκεια ζωής και είναι κατάλληλο για εμπλουτισμένα τρόφιμα με πρωτεΐνη.
Ρύθμιση κυκλοφορίας για έως και τέσσερα ζεύγη φωτεινών σηματοδοτών
300 x 230 x 85 mm
Λειτουργίες
Y-ρύθμιση κυκλοφορίας
Ρύθμιση στην είσοδο μέσω ενός ή δύο ζευγών φωτεινών σηματοδοτών
Δύο φορές τέσσερις θέσεις αίτησης
Ενσωμάτωση έως και τριών συστημάτων πυλών είναι δυνατή
Διαταγή προς τον έλεγχο της πύλης μέσω μόνιμης εντολής
Απαραίτητη η αναφορά θέσης "ΑΝΟΙΧΤΟ" κατά τη λειτουργία με σύστημα πύλης
Χρόνοι πράσινου και εκκαθάρισης ανά κατεύθυνση αίτησης ρυθμίζονται μέσω μενού
Οθόνη καθαρού κειμένου με αναφορά κατάστασης
Ρύθμιση προτεραιότητας
Μετρητής κύκλων
Ενσωματωμένος χρονοδιακόπτης εβδομάδας
Έξοδος ρελέ για τον έλεγχο φωτεινών σηματοδοτών 230V
Προαιρετικός εξοπλισμός
Φωτεινός σηματοδότης
Ασύρματο
Εντολοδότης
Αποελαϊνωμένο Σόγια-Λεκιθίνη
Η LECIFINE 100 είναι μια αποελαϊνωμένη σόγια-λεκιθίνη, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO).
Η LECIFINE 100 χρησιμοποιείται για λεπτές αρτοσκευές, μπισκότα, βάφλες, προϊόντα στιγμής, κακάο σε σκόνη και έτοιμα μείγματα ζύμης με μαγιά. Η LECIFINE 100 βελτιώνει την κατανομή του λίπους και επιτρέπει ομοιόμορφη καστανή απόχρωση. Επιπλέον, εξασφαλίζει πιο λεπτή ψίχα, παρατείνει τη φρεσκάδα και αυξάνει τον όγκο των αρτοσκευών.
Η LECIFINE 100 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φωσφολιπίδια και είναι ένας φυσικός γαλακτωματοποιητής που καθιστά τη ζύμη πιο εύκολα επεξεργάσιμη και πιο μαλακή.